Kontakt

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss. Hitta rätt kontaktuppgifter nedan eller fyll i och skicka formuläret till höger. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Välkommen till Skrylle!

Skryllegårdens reception

Verksamhet vid Skryllegården, gym, motionsspår, grillplatser mm.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Telefon: 046-58525
E-post: reception@skrylle.se

Skrylle Restaurang och Café

Telefon: 046-585 02
E-post: info@skryllerestaurang.se

Rögle Sportfiske

Telefon: 046-587 53
E-post: friluftsframjandet@skrylle.se

Friluftsfrämjandet Lund, Skryllegården

Verksamhetschef Friluftsfrämjandet Lund och Skryllegården
Kontaktperson: Thomas Arvidsson 046-585 25
E-post: friluftsframjandet@skrylle.se

Naturum Skrylle

Telefon: 0761-33 53 73
E-post: naturum@lund.se

Stiftelsen Skånska Landskap

Delar av Skrylle naturreservat ägs av Stiftelsen för Fritidsområden i Skåne, som förvaltas av Stiftelsen Skånska Landskap.

E-post: info@skanskalandskap.se   www.skanskalandskap.se

Lunds kommun, naturvårdsförvaltare

Skötsel av naturreservatet Skrylle och Måryd; tillstånd, skogsskötsel, vandringsleder, ansvarar för naturum, arbetar med utveckling av naturområdet mm.
Telefon: 046-35 50 00 (växel)
E-post: naturreservat@skrylle.se

Skryllerådet

Skryllerådet består av representanter från Länsstyrelsen, Lunds kommun, Stiftelsen Skånska Landskap och Friluftsfrämjandet. Det har en rådgivande funktion kring verksamheten i Skrylleområdet och till olika aktörer i området.

Kontaktperson: Cecilia Backe

E-post: cecilia.backe@lansstyrelsen.se

Länsstyrelsen i Skåne län

Länsstyrelsen förvaltar flera naturreservat i Skrylleområdet: Dalby Norreskog, Billebjer, Gryteskog, Prästaskogen, Hällestadsåsen Prästamöllan/Borelund, Knivsås-Borelund och nationalparken Dalby Söderskog.

Kontaktperson: Jörgen Nilsson 010-224 10 00 (växel).

www.lansstyrelsen.se/skane