Välkommen till ACTIC Skryllegården

ACTIC logga2

På ACTIC Skryllegården kan du kombinera konditionsträning på tre mil motionsslingor ute i naturen med effektiv styrketräning i moderna lokaler. ACTIC medlemmar tränar av alla möjliga skäl. Vi är glada över den stora blandning av människor som valt att träna hos oss, allt från elitidrottare till motionärer i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla som kommer till ACTIC känner sig välkomna och mår bra.

Vi kan träning

Gym_Danne instruktionVi som arbetar på ACTIC är utbildade instruktörer och allt vi kan vill vi gärna berätta för dig som tränar hos oss. Vi vill hjälpa dig att komma igång med träningen, nå dina mål och självklart också ha kul på vägen. Vi vet hur du ska träna för att få ut maximalt av din träning.

Det här ingår alltid i ACTIC medlemskap:

  • Träning med instruktör som visar hur du tränar effektivt.
  • Personligt utformat träningsprogram som är lätt att följa och som garanterat ger resultat.
  • Löpande uppföljning och nytt träningsprogram när det är dags att lyfta träningen till en ny nivå

Träning som passar dig

Gym_tjej som hopparHos oss är det enkelt att komma igång. Du bokar en provträning med någon av våra instruktörer och får ett personligt träningsprogram som är lätt att följa och anpassat efter just dina förutsättningar och mål. När du har tränat en tid hos oss får du hjälp av instruktören att utveckla ditt träningsprogram.

Brett utbud som ger variation

Våra anläggningar är utrustade med de träningsredskap som vi anser är de bästa för styrketräning och konditionsträning. Förutom styrketräning och konditionsträning har vi ett brett utbud av gruppträning som hela tiden utvecklas med nya trender, allt från Piloxing till Spinning och roliga danspass.

Mer om ACTIC och priser finner Du på ACTIC hemsida.